Recept

Vařené hovězí maso s křenovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 5130

Ingredience

1 ks Citrony
1 špetka Cukr krupice
600 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Křen
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
11% Sodík 230 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vařené hovězí maso s křenovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z masa a necháme povařit. Do vzniklé omáčky přidáme smetanu a jemně nastrouhaný křen. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme a přisladíme podle chuti.

3

Podáváme s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept