Jednoduchý recept

Sépie vařená na víně s rajčaty

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51307

Ingredience

3 ks Bobkový list
250 g Cibule
80 ml Olej olivový
300 g Passata (drcená rajčata)
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kg Sépie
1 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 073kJ
4% Sacharidy 13 g
29% Tuky 22 g
57% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Sépie vařená na víně s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a opláchnutou sépii nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme sépii a osmažíme. Přilijeme víno a na mírném plameni povaříme zhruba 30 minut. Před koncem varu přimícháme rajčata, sůl, pepř, bobkový list a vodu. Dobře promícháme a vaříme do změknutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept