Recept

Polévka z marinovaného hovězího masa s nudlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51318

Ingredience

0,1 kávová lžička Chilli omáčka
50 g Cibulka jarní
230 g Hovězí maso zadní
750 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1,5 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek
Na nudle
230 g Nudle vlasové
0,1 kávová lžička Olej sezamový
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 286kJ
13% Sacharidy 46 g
4% Tuky 3 g
42% Sodík 832 mg
42% Bílkoviny 24 g

Polévka z marinovaného hovězího masa s nudlemi postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na nudličky, česnek a cibulku nakrájíme nadrobno, pažitku nasekáme najemno.

2

Nudličky hovězího masa v misce smícháme s česnekem a cibulkou, zakapeme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny marinovat.

3

V mezičase vložíme do vroucí osolené vody se sezamovým olejem vlasové nudle a vaříme. Po čtyřech minutách nudle scedíme a necháme okapat.

4

V hrnci přivedeme k varu hovězí vývar, vmícháme do něj maso i s marinádou a za občasného míchání vaříme na mírném plameni. Po deseti minutách přidáme uvařené nudle, zakapeme chilli omáčkou a provaříme.

5

Polévku podáváme posypanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept