Zdravý recept

Sterilované fazole v octovém nálevu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 51320

Ingredience

500 g Fazolové lusky zelené
2,5 dl Ocet kvasný lihový
20 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 36 kcal
Kilojoule 152kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
65% Sodík 1 g
3% Bílkoviny 2 g

Sterilované fazole v octovém nálevu postup přípravy receptu:

1

Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propláchneme vodou, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Poté uvaříme do poloměkka.

2

Vodu smícháme se solí a octem, krátce provaříme a necháme vychladnout. Lusky rozdělíme do sklenic, zalijeme nálevem a uzavřeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 20 minut od bodu varu. Po vychladnutí vyjmeme a uchováme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept