Jednoduchý recept

Bramborák s uzeným masem z Vysočiny

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Bramborák s uzeným masem z Vysočiny 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51339

Ingredience

600 g Brambory
1 špetka Kmín mletý
1 špetka Majoránka
100 g Mouka polohrubá
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
150 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 835kJ
10% Sacharidy 37 g
35% Tuky 26 g
6% Sodík 114 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bramborák s uzeným masem z Vysočiny postup přípravy receptu:

1

Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Syrové brambory nastrouháme najemno.

2

V míse smícháme nastoruhané brambory, nakrájené uzené maso, vejce a mouku, majoránku, kmín, pepř a sůl a důkladně promícháme.

3

V pánvi rozehřejeme sádlo a postupně v něm smažíme z obou stran dozlatova bramboráky.

Komentáře a hodnocení

 
bruschetta
Bramborák s uzeným masem z Vysočiny
Nejklasičtější z bramboráků smile Náramná dobrota, máme k nim rádi kysané zelí.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept