Jednoduchý recept

Grilovaný mečoun s citronovým dresinkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51417

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
800 g Filé z mečouna
15 g Máta
90 g Olej olivový extra panenský
15 g Oregano čerstvé
1 g Pepř černý mletý
4 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 783kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 570 mg
71% Bílkoviny 40 g

Grilovaný mečoun s citronovým dresinkem postup přípravy receptu:

1

Filety z mečouna osolíme, opepříme a ugrilujeme na grilovací pánvi nebo na grilu z každé strany dozlatova. Do misky nalijeme citronovou šťávu, přilijeme olej, osolíme, opepříme, česnek nakrájíme na tenké plátečky, oregano a mátu posekáme najemno. Česnek s bylinkami přimícháme do dresinku a necháme chvilku uležet.

2

Ugrilované, ještě teplé porce mečouna potřeme dresinkem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept