Recept

Kachní polévka se zelím

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 51463

Ingredience

1 kávová lžička Balsamico ocet
1 l Kachní vývar
0,5 kávová lžička Kari koření
10 g Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 ks Pekingské zelí
15 g Ucho Jidášovo
250 ml Voda pitná
1 kávová lžička Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 156kJ
7% Sacharidy 25 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 4 mg
41% Bílkoviny 23 g

Kachní polévka se zelím postup přípravy receptu:

1

Houby Jidášovo ucho vložíme do hrnku s vlažnou vodou a necháme je několik hodin nabobtnat. Půlku hlávky pekingského zelí nasekáme na drobné nudličky.

2

V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme na něj zelné nudličky a dusíme. Poté k nim přidáme houby Jidášovo ucho a zasypeme kari kořením. Zalijeme kachním vývarem. Vaříme 10 minut, přidáme balzamikový ocet a rýžové víno a zasypeme nadrobno nasekanými lístky koriandru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept