Recept

Nákyp z chleba a mangoldu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51473

Ingredience

50 g Celer - nať
300 g Chléb konzumní
300 g Mangold
2 dl Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
20 ml Olej slunečnicový
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
100 g Pórek
200 g Sýr Eidam uzený 45%
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 004kJ
14% Sacharidy 51 g
60% Tuky 45 g
50% Sodík 1 g
51% Bílkoviny 29 g

Nákyp z chleba a mangoldu postup přípravy receptu:

1

Chléb nakrájíme na kostičky a v míse namočíme do mléka. Na pánvi zpěníme na 2 lžících másla nakrájený mangold, pórek, petrželovou a celerovou nať. Přidáme do mísy spolu se sýrem, zbytkem másla, ušlehanými vejci, solí, pepřem a promícháme. Napěchujeme do olejem vymazaného pekáče a dáme do středně vyhřáté trouby na hodinu zapékat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept