Jednoduchý recept

Polévka Paysanne

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51476

Ingredience

200 g Brambory
120 g Celer bulvový
1 ks Cibule
120 g Hrášek
60 g Kerblík
0,5 ks Masox
120 g Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
120 g Petržel kořen
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
5% Sacharidy 17 g
71% Tuky 53 g
6% Sodík 117 mg
10% Bílkoviny 5 g

Polévka Paysanne postup přípravy receptu:

1

Celer, mrkev, petržel a cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které dáme osmahnout do hrnce na rozehřáté sádlo. Opékáme přibližně 10 minut. Potom směs zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přidáme masox, zelený hrášek a oloupané, na tenké plátky nakrájené brambory. Přivedeme k varu, pak plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme půl hodiny.

2

Podáváme posypané nasekaným zeleným kerblíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept