Broskvový kompot

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
56 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme broskve, nevyzrálé povaříme 3 minuty, rozpůlíme a vypeckujeme a narovnáme do vymytých sklenic.
  • 2
    Zalijeme vychladlým cukerným roztokem z litru převařené vody a cukru.
  • 3
    Uzavřeme a sterilujeme sklenice při 80 stupních 20 minut. Horké vyndáme a postavíme víčkem dolů.
  • 4
    Necháme otočené do vychladnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.