Paštika z bůčku

215 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
67 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
44 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček pokrájíme nahrubo, vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a udusíme doměkka. Na závěr k masu přidáme játra a zhruba dvě minuty dusíme. Maso necháme zchladnout, ještě pokrájíme a umeleme. Poté rozmixujeme i se zbylým vývarem. Do hmoty přimícháme vejce, sůl a pepř.
  • 2
    Paštiku naplníme do menších skleniček a minimálně dvě hodiny sterilujeme ve vroucí vodě (množství vody závisí na počtu skleniček a velikosti varné nádoby).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.