Recept

Marinovaný kapr grilovaný se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51530

Ingredience

100 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
700 g Kapr obecný
120 g Máslo čerstvé
350 ml Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
8 ks Rajčata Cherry
0,5 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Šalotka
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,536 kcal
Kilojoule 6 427kJ
20% Sacharidy 71 g
164% Tuky 123 g
12% Sodík 244 mg
86% Bílkoviny 49 g

Marinovaný kapr grilovaný se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, citronovou šťávou a s rozmarýnem necháme pod fólií v chladničce alespoň hodinu marinovat. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

2

Celé šalotky, rajčátka a očištěné a rozpůlené žampiony střídavě napichujeme na jehly. Zeleninové špízy spolu s porcemi kapra vložíme pod rozpálený gril a po obou stranách grilujeme.

3

Porce kapra se zeleninou servírujeme přelité máslem a posypané petrželovou natí a kolečky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept