Jednoduchý recept

Mrkvovo-tvarohová pomazánka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51534

Ingredience

20 g Cibulka jarní
1 ks Mrkev kořen
200 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
1% Sacharidy 4 g
122% Tuky 92 g
3% Sodík 65 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mrkvovo-tvarohová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Máslo v misce utřeme do pěny. Přidáme žervé a obě suroviny dobře prošleháme. Mrkev oloupeme, jemně nastrouháme a spolu s jemně nasekanou zelenou částí jarní cibulky vmícháme do másla a sýra.

2

Po důkladném promíchání všech surovin pomazánku dochutíme solí, pepřem a mletou sladkou paprikou.

3

Dochucenou pomazánku ještě jednou promícháme a vložíme do vhodné nádoby, kterou uzavřeme. Pomazánku udržujeme v lednici.

Poznámka

Takto připravenou pomazánku používáme například na jednohubky, ale také na pečivo k snídaním a svačinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept