Recept

Pečené rybí filé v bylinkové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pečené rybí filé v bylinkové marinádě 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51537
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé rybí
0,5 polévková lžíce Libeček
70 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 polévková lžíce Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 654kJ
0% Sacharidy 0 g
40% Tuky 30 g
5% Sodík 98 mg
112% Bílkoviny 63 g
Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
  • Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
  • 1
  • Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
  • 2
  • Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
  • 3
  • Vložit obrázek

Pečené rybí filé v bylinkové marinádě postup přípravy receptu:

1

Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat.

2

Odleželé porce osmažíme z obou stran na marinádě, vložíme do pekáče, přelijeme výpekem, přidáme máslo, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
Moc dobrá rybka, doporučuji vyzkoušet. Není třeba opékat na pánvi, porce jsem z obou stran osolila a dala i s marinádou na pekáček, na porce ryby jsem dala plátky másla a vložila do předehřáté trouby na cca 15 minut. Vynechala jsem pepř. Palec nahoru.smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept