Jednoduchý recept

Višňový džem

  • Česko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Višňový džem 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5155

Ingredience

500 g Cukr želírovací
1 kg Višně

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,010 kcal
Kilojoule 4 226kJ
42% Sacharidy 152 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 8 mg
4% Bílkoviny 3 g

Višňový džem postup přípravy receptu:

1

Vypeckujeme višně a rozmixujeme. Přidáme želírovací cukr a vše povaříme.

2

Když začne džem želírovat, plníme do čistých sklenic, které dobře uzavřeme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Višňový džem
Při použítí různých želírovacích prostředků se nedá nic zkazit, alespoň si myslímgrin Je třeba dodržet pouze návod. Dělávám jak marmeládu, to višně rozmixuji a propasíruji sítem a nebo dělám džem a tam nechávám celé vypeckované plody. Po zavíčkovaní otočím na cca. 15 minut dnem vzhůru.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept