Jednoduchý recept

Lososová pomazánka s koňakem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51559

Ingredience

1 ks Feferony
200 g Losos ve vlastní šťávě
20 ml Martell cognac
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
70 g Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 790kJ
0% Sacharidy 2 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 262 mg
18% Bílkoviny 10 g

Lososová pomazánka s koňakem postup přípravy receptu:

1

Lososa z otevřené konzervy vyklopíme do misky a rozdrobíme ho. V jiné misce utřeme máslo do pěny, přidáme připraveného lososa, následně tvrdý tvaroh. Rozředíme podle potřeby smetanou a dobře promícháme.

2

Připravenou pomazánku dochutíme solí, drobně nasekanou feferonkou a pepřem. Nakonec přilijeme podle vlastní chuti koňak a opět zamícháme.

3

Hotovou pomazánku uchováváme ve vhodné kuchyňské nádobě v lednici.

Poznámka

Pomazánka je pikantní a je vhodná na potření opečené, ale vychladlé veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept