Recept

Krůtí nudličky s rajčaty a feferony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51601

Ingredience

150 g Cibule
2 ks Feferony
4 ks Hřebíček
700 g Krůtí prsa
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
120 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 302kJ
2% Sacharidy 7 g
50% Tuky 38 g
11% Sodík 211 mg
70% Bílkoviny 39 g

Krůtí nudličky s rajčaty a feferony postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na měsíčky. Z feferonek odstraníme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

2

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, osolíme, opepříme a zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme hřebíčky a za občasného míchání dusíme. V průběhu dušení přimícháme rajčata a feferonky. K téměř měkkému masu přilijeme víno, necháme mírně zredukovat a odstavíme.

3

Maso podáváme posypané petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept