Recept

Domácí mandlové Raffaello

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 51603

Ingredience

200 g Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka
160 g Kokos strouhaný
250 g Mandle
250 g Mléko odtučněné sušené
250 g Máslo čerstvé
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
14% Sacharidy 49 g
53% Tuky 39 g
0% Sodík 1 mg
26% Bílkoviny 15 g

Domácí mandlové Raffaello postup přípravy receptu:

1

Máslo smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a vodou ve vodní lázni nad mírným plamenem. Směs, vymíchanou dohladka, necháme vychladnout a do studeného krému přimícháme polovinu strouhaného kokosu a sušené mléko. Krém necháme ztuhnout v lednici. Mandle spaříme, oloupeme a každou půlku mandle obalíme v připraveném krému. Obalené mandle v krému obalíme ve strouhaném kokosu a mandlová cukrátka dáme ztuhnout do lednice.

2

Cukroví podáváme studené jako moučník návštěvám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept