Jednoduchý recept

Slepičí brazilská polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51633

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Kerblík
50 g Olej slunečnicový
50 g Rýže loupaná
1 ks Slepice
1 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 777 kcal
Kilojoule 3 250kJ
4% Sacharidy 15 g
46% Tuky 35 g
22% Sodík 442 mg
172% Bílkoviny 97 g

Slepičí brazilská polévka postup přípravy receptu:

1

Menší slepici dobře očistíme a umyjeme pod tekoucí vodou. Rozpůlíme ji a dáme vařit spolu s rýží do hrnce se slanou vodou. Když je maso měkké, slepici vyndáme, necháme trochu zchladnout a z kostí obereme čisté maso bez kůže. Maso nakrájíme na menší kousky a vrátíme do polévky.

2

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova, přidáme spolu s nasekaným kerblíkem do polévky a podáváme.

Poznámka

V některých částech Brazílie se do této polévky přidává šafrán.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept