Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5166

Ingredience

10 ks Cibule
35 g Cukr krupice
1 ks Deko
3 ks Kedlubna
1 kg Mrkev kořen
500 ml Ocet kvasný lihový
1,5 kg Paprikové lusky čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 690kJ
9% Sacharidy 33 g
308% Tuky 231 g
2% Sodík 36 mg
7% Bílkoviny 4 g

Čalamáda z kedluben postup přípravy receptu:

1

Umyjeme, oloupeme a nastrouháme kedlubny a mrkve. Očistíme a na proužky nakrájíme papriky. Cibuli nakrájíme na kolečka.

2

Připravíme octový nálev, do 2l vody přidáme ocet, cukr, přípravek Deko a vše svaříme.

3

Promícháme zeleninu, natlačíme jí do čistých sklenic a zalijeme vlažným nálevem. Uzavřeme sklenice a při 100 stupních sterilujeme 5 minut.

4

Poté čalamádu uložíme na tmavé a suché místo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept