Jednoduchý recept

Polévka flamandská (z vepřové hlavy)

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 160 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51699

Ingredience

150 g Celer bulvový
2 ks Cibule
3 ks Mrkev kořen
100 g Petržel - nať
2 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
0,5 ks Vepřová hlava
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 921kJ
6% Sacharidy 23 g
277% Tuky 208 g
13% Sodík 250 mg
21% Bílkoviny 12 g

Polévka flamandská (z vepřové hlavy) postup přípravy receptu:

1

Půlku vepřové hlavy důkladně umyjeme a okrájíme z ní maso. To sekáčkem nasekáme nahrubo a dáme opékat do hrnce na rozpálené sádlo. Jakmile je maso ze všech stran opečené, přilijeme 2 litry studené vody a osolíme.

2

Zeleninu očistíme, oloupeme, nakrájíme na středně velké kusy, přidáme do polévky a vše vaříme na mírném ohni 2 a půl hodiny.

3

Před podáváním přidáme zelenou petrželku, nasekanou nadrobno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept