Jednoduchý recept

Polévka Chicken - Broth

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51702

Ingredience

100 g Celer bulvový
1 ks Kuře
100 g Mrkev kořen
80 g Máslo čerstvé
40 g Pažitka
100 g Petržel - nať
50 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 814kJ
3% Sacharidy 9 g
63% Tuky 48 g
15% Sodík 304 mg
88% Bílkoviny 49 g

Polévka Chicken - Broth postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu dobře očistíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky.

2

Kuře rozdělíme na čtvrtky. Do hrnce dáme vařit osolenou vodu, když voda začne vřít, vložíme do ní čtvrtky kuřete, nakrájenou zeleninu a rýži. Vaříme doměkka. Poté vyjmeme čtvrtky kuřete, necháme je trochu vychladnout. Sloupneme kůži, z kostí obereme maso, to nakrájíme na kostičky a vrátíme do polévky.

3

Šunku nakrájíme nadrobno, orestujeme ji na másle a přidáme do hotové polévky.

4

Podáváme posypané nadrobno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept