Recept

Želé s hroznovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 51704

Ingredience

300 ml Džus hroznový
500 g Hroznové víno
0,3 kávová lžička Skořice mletá
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 ml Voda pitná
150 ml Víno bílé
8 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 662kJ
11% Sacharidy 39 g
28% Tuky 21 g
1% Sodík 20 mg
5% Bílkoviny 3 g

Želé s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Omyté a okapané hroznové víno otrháme, rozkrojíme a pečlivě odstraníme zrníčka. Půlky hrozna rozdělíme do servírovacích misek. Plátky želatiny namočíme do vody a necháme bobtnat. Hroznový džus smícháme s vínem, přidáme vymačkanou želatinu a zahříváme za stálého míchání, až se želatina rozpustí. Poté směsí přelijeme hrozno a necháme v chladničce vychladit.

2

Hroznové želé podáváme s ušlehanou smetanou a zaprášíme skořicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept