Jednoduchý recept

Polévka Minestra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51714

Ingredience

150 g Pórek
150 g Rajčata
150 g Slanina vepřová
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
150 g Zelí hlávkové bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 161kJ
3% Sacharidy 9 g
28% Tuky 21 g
60% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Polévka Minestra postup přípravy receptu:

1

Hlávkové zelí nakrouháme na nudličky, pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, rozkrájíme na kousky, oloupaný česnek utřeme se solí.

2

Do hrnce dáme rozškvařit na malé kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme zelí a pórek, lehce zasmahneme, zalijeme vývarem z kostí, přidáme utřený česnek a nakrájená rajčata. Vaříme hodinu na mírném ohni.

3

Podáváme posypané strouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept