Jednoduchý recept

Sterilovaná paprika

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 51723

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krystal
1 dl Ocet kvasný lihový
500 g Paprika červená
1 polévková lžíce Sůl
4 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 52 kcal
Kilojoule 217kJ
3% Sacharidy 9 g
1% Tuky 0 g
25% Sodík 493 mg
2% Bílkoviny 1 g

Sterilovaná paprika postup přípravy receptu:

1

Menší papriky očistíme, důkladně omyjeme a odstraníme z nich semínka. Rozdělíme do sklenic a to tak, že vkládáme jednu papriku do druhé.

2

Na nálev rozmícháme ve vodě ocet, cukr a sůl a zalijeme jím papriky. Skenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 15 minut od bodu varu. Ihned vyjmeme a po vychladnutí uložíme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept