Jednoduchý recept

Rybí filé smažené v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51737

Ingredience

1 ks Citrony
800 g Filé rybí
100 g Mouka polohrubá
3 polévková lžíce Olej olivový
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 369kJ
6% Sacharidy 22 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 100 mg
162% Bílkoviny 91 g

Rybí filé smažené v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme vajíčka s pivem, přisypeme mouku, přidáme sůl a vytvoříme hladké těstíčko.

2

Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a obalíme v připraveném pivním těstě.

3

V pánvi rozehřejeme olej a obalené filé v něm z obou stran usmažíme dozlatova.

4

Porce rozdělíme na talíře, přidáme k nim plátek citronu a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept