Zdravý recept

Sterilované feferonky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 51741

Ingredience

500 g Feferony
2 dl Ocet kvasný lihový
30 g Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 42 kcal
Kilojoule 175kJ
2% Sacharidy 7 g
1% Tuky 0 g
97% Sodík 2 g
3% Bílkoviny 2 g

Sterilované feferonky postup přípravy receptu:

1

Feferonky očistíme, důkladně omyjeme a rozdělíme do sklenic. Ocet a sůl rozmícháme ve vodě, povaříme a necháme vychladnout.

2

Roztokem zalijeme feferonky, sklenice zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 5 minut od bodu varu. Po vychladnutí uložíme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept