Pikantní rybí filé

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. V míse ho důkladně promícháme s pivem, hořčicí, sójovou omáčkou a Solamylem, podle chuti přidáme pepř a sůl.
  • 2
    Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, vložíme do připravené pórkové směsi a necháme alespoň hodinu uležet v chladu.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, uleželé plátky ryby v něm z obou stran usmažíme doměkka a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.