Jednoduchý recept

Pikantní rybí filé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51744

Ingredience

800 g Filé rybí
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
3 polévková lžíce Olej olivový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Pórek
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
4% Sacharidy 15 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 76 mg
154% Bílkoviny 86 g

Pikantní rybí filé postup přípravy receptu:

1

Pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. V míse ho důkladně promícháme s pivem, hořčicí, sójovou omáčkou a Solamylem, podle chuti přidáme pepř a sůl.

2

Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, vložíme do připravené pórkové směsi a necháme alespoň hodinu uležet v chladu.

3

V pánvi rozehřejeme olej, uleželé plátky ryby v něm z obou stran usmažíme doměkka a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je vařená nebo dušená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept