Jednoduchý recept

Čerstvá rajčata sterilovaná v protlaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 51795

Ingredience

1,5 l Protlak rajčatový
2 kg Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 667kJ
10% Sacharidy 36 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 8 mg
8% Bílkoviny 4 g

Čerstvá rajčata sterilovaná v protlaku postup přípravy receptu:

1

Menší a tvrdší rajčata očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic. Zalijeme hustým rajčatovým protlakem a zavíčkujeme.

2

Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 85 °C sterilujeme po dobu 35 minut. Poté vyjmeme, necháme vychladnout a uložíme v temné a studené místnosti.

Poznámka

Sterilovat můžeme také po dobu 20 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept