Ryba na citronech pečená v alobalu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
205 mg
Cukr
763 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno posekáme lžíci kaparů, očistíme a ořízneme 8 výhonků chřestu a připravíme 4 velké filety z bílé ryby.
  • 2
    Čtyři čtverce alobalu o straně 50 cm lehce potřeme olejem. Na prostředek alobalu položíme rybí filet potřený kapary, přelijeme citrónovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet položíme dva výhonky chřestu, poprášíme paprikou, zahneme okraje alobalu a filety dobře zabalíme.
  • 3
    Balíčky dáme na pečící plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 °C. Při této teplotě pečeme 15-20 minut, až se ryba začne oddělovat.
  • 4
    Rybu vyjmeme z alobalu a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.