Jednoduchý recept

Pečené houby s bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51862

Ingredience

4 ks Bobkový list
50 ml Dolin - Vermouth
400 g Houby čerstvé
30 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
40 g Prosciutto sušené
20 g Rozmarýn čerstvý
12 g Sůl
20 g Tymián čerstvý
20 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 722kJ
4% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
59% Sodík 1 g
12% Bílkoviny 6 g

Pečené houby s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Houby očistíme, nakrájíme na plátky, prosciutto na velmi tenké plátky. Pečící papír nastříháme na čtyři stejné čtverce, doprostřed každého položíme plátek prosciutta, plátky hub, bobkový list, snítku šalvěje, tymiánu a rozmarýnu, osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem, okraje papíru několikrát přeložíme přes sebe tak, aby vznikl balíček. Před uzavřením poslední strany do balíčku nalijeme lžíci vermutu, uzavřeme poslední stranu, balíčky vyskládáme na plech, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut.

2

Balíčky podáváme zabalené, každý strávník si balíček rozbalí sám. Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept