Jednoduchý recept

Bulharský džuveč

  • Bulharsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5190

Ingredience

1 ks Bobkový list
10 ks Brambory
2 ks Cibule
1 ks Cuketa
150 g Fazolové lusky zelené
600 g Hovězí maso přední
400 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Provensálské koření
3 ks Rajčata
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
11% Sacharidy 41 g
24% Tuky 18 g
24% Sodík 471 mg
73% Bílkoviny 41 g

Bulharský džuveč postup přípravy receptu:

1

Osmažíme nakrájenou cibuli na sádle, nakrájené maso, přidáme česnek a sladkou papriku, sůl a ostatní koření.

2

Zalijeme vývarem a dusíme. Když je maso měkké, přidáme brambory nakrájené na kousky, rajčata a papriky, fazolové lusky a tolik vývaru, aby po dovaření zbyla šťáva.

3

Posypeme čerstvou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept