Jednoduchý recept

Těstoviny s fazolkami a paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 51969

Ingredience

20 g Bazalka
200 g Cibule
220 g Fazolové lusky zelené
100 g Kečup
200 g Lilek
60 g Olej olivový extra panenský
10 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika zelená
100 g Paprika červená
100 g Paprika žlutá
2 g Pepř černý mletý
60 g Protlak rajčatový
100 g Sýr Ementál (Primátor)
8 g Sůl
350 g Těstoviny Farfalle
2000 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 652 kcal
Kilojoule 2 726kJ
25% Sacharidy 92 g
31% Tuky 23 g
40% Sodík 807 mg
39% Bílkoviny 22 g

Těstoviny s fazolkami a paprikami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny nasypeme do hrnce, zalijeme 2 l vody, osolíme a uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat. Řídíme se návodem na obalu. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, lilek také na kostičky, cibuli nadrobno, fazolky očistíme, odkrojíme vlákna a fazolky překrojíme, bazalku posekáme a česnek prolisujeme. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme fazolky, papriky, lilek, podusíme 5 minut, ochutíme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, přidáme rajčatový protlak, kečup, bazalku a dusíme zhruba 10 minut.

2

Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme zeleninovou omáčkou a posypeme strouhaným ementálem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept