Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52008

Ingredience

2 l Bezinky
1 kg Cukr krupice
1 ks Cukr skořicový
1 ks Cukr vanilka
4 dl Rum
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 801 kcal
Kilojoule 3 352kJ
49% Sacharidy 176 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 22 mg
3% Bílkoviny 2 g

Bezinko-rumové víno postup přípravy receptu:

1

Bezinky dobře promyjeme pod tekoucí vodou, dáme do hrnce, zalijeme 1 litrem vody a pomalu vaříme 15 minut. Povařené bezinky přelijeme do druhého hrnce přes plátno, které jsme připevnili kolem hrnce. Poté k čisté šťávě přimícháme cukr a pomalu vaříme, až se cukr rozpustí. Pak přidáme vanilkový cukr, skořicový cukr, 5 lžic mleté zrnkové kávy, promícháme a necháme vychladnout.

2

Když je tekutina chladná, přilijeme rum, promícháme, přecedíme znovu přes husté plátno a rozlijeme do čistých lahví. Víno uskladníme na chladném a tmavém místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept