Jednoduchý recept

Králík smažený v pivním těstě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52010

Ingredience

1200 g Králík
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej olivový
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
5 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 962kJ
1% Sacharidy 5 g
26% Tuky 19 g
26% Sodík 517 mg
113% Bílkoviny 64 g

Králík smažený v pivním těstě postup přípravy receptu:

1

Králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Jednotlivé porce postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.

2

V pánvi rozehřejeme olej a obalené porce králíka zvolna smažíme ze všech stran, až bude maso měkké.

Poznámka

Servírujeme teplé. Nejvhodnější přílohou je bramborová kaše.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept