Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 52092

Ingredience

80 g Cukr krystal
50 g Hrozinky
2 ks Hřebíček
1 špetka Kardamom
50 g Mandle
40 ml Pomerančová šťáva
100 ml Sherry brandy
20 g Skořice celá
100 ml Víno portské
400 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 424kJ
16% Sacharidy 56 g
154% Tuky 115 g
0% Sodík 9 mg
12% Bílkoviny 7 g

Horké víno s kořením postup přípravy receptu:

1

V kastrole smícháme víno, cukr, pomerančovou šťávu a koření a na mírném plameni zahříváme, ale nevaříme. Horký nápoj necháme pod poklicí uležet do druhého dne. Poté scedíme, zahřejeme a podáváme s mandlemi, které jsme spařili, oloupali a nakrájeli na plátky, a hrozinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept