Jednoduchý recept

Pikantní smažené rybí filé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52155

Ingredience

800 g Filé rybí
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Pórek
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 101kJ
4% Sacharidy 14 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 76 mg
153% Bílkoviny 86 g

Pikantní smažené rybí filé postup přípravy receptu:

1

Pórek očistíme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme na kolečka.

2

Rybí filé omyjeme, osušíme a nakrájíme ho na plátky.

3

V míse smícháme nakrájený pórek, pivo, hořčici, sójovou omáčku a mouku, směs dochutíme pepřem a solí, vložíme do ní plátky ryby a necháme je alespoň hodinu v chladu marinovat.

4

Pak v pánvi rozehřejeme olej a plátky ryby na něm zvolna smažíme z obou stran, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept