Mořská štika na česneku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
153 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a v misce utřeme se solí.
  • 2
    Plátky ryby omyjeme studenou vodou, osušíme a z obou stran osolíme.
  • 3
    Mouku smícháme s mletou paprikou a obalíme v ní rybí filety.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej a ryby v něm prudce z obou stran opečeme. Potom do pánve přidáme prolisovaný česnek, přilijeme pivo a trochu vody, přikryjeme poklicí a dusíme, až je maso měkké.
  • 5
    Měkké filety v pánvi pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme na talíře a podáváme s kolečkem citronu a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.