Jednoduchý recept

Pstruh pečený v pivní strouhance

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52169

Ingredience

1 ks Citrony
30 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kg Pstruh
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 755kJ
2% Sacharidy 8 g
25% Tuky 18 g
12% Sodík 236 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pstruh pečený v pivní strouhance postup přípravy receptu:

1

Pstruhy očistíme, omyjeme studenou vodou, osušíme, opepříme, osolíme, pokapeme je citronovou šťávou, potřeme olejeme a obalíme ve strouhance, kterou jsme smíchali s pivem.

2

V pánvi rozehřejeme olej a ryby na něm zvolna pečeme z obou stran, až jsou měkké a strouhanka má zlatavou barvu. Během pečení je potíráme vypečenou šťávou.

3

Ryby podáváme s kolečkem citronu a vařenými nebo pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept