Jednoduchý recept

Sterilované hřiby

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52204

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Hříbky čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 306kJ
2% Sacharidy 9 g
5% Tuky 4 g
7% Sodík 145 mg
8% Bílkoviny 4 g

Sterilované hřiby postup přípravy receptu:

1

Čerstvé hřiby očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.

2

V pánvi rozpálíme tuk a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme houby, osolíme a za občasného míchání doměkka podusíme.

3

Směs rozdělíme do čistých skleniček a zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu.

4

Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept