Bramborový pivní guláš

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salám oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme je nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, osmažíme v něm nakrájené cibule, přisypeme mletou papriku, nakrájené brambory, přilijeme pivo, promícháme a pod pokličkou dusíme.
  • 3
    Když brambory začnou měknout, přidáme do hrnce kolečka salámu, guláš opepříme, osolíme a dusíme, až je vše měkké. Potom přilijeme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme vařit, až guláš zhoustne.
  • 4
    Porce guláše na talířích můžeme posypat nakrájenou cibulí a podáváme je s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.