Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5221

Ingredience

2 polévková lžíce Houby sušené
600 g Kapr obecný
30 g Protlak rajčatový
30 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
1% Sacharidy 3 g
21% Tuky 16 g
13% Sodík 270 mg
49% Bílkoviny 28 g

Kapr po pacovsku postup přípravy receptu:

1

Kapra naporcujeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném sádle.

2

Pak přidáme do pánve k porcím kapra 5 g namočených hub i s vodou, ve které se máčely. Přidáme rajčatový protlak, česnek a necháme dusit pod pokličkou doměkka.

3

Porce kapra při podávání přelijeme šťávou s houbami.

Poznámka

Musíme počítat s časem na namáčení hub asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept