Jednoduchý recept

Bramborové špízy pečené na pivě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52214

Ingredience

0,5 kg Brambory
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 587kJ
5% Sacharidy 18 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 71 mg
6% Bílkoviny 3 g

Bramborové špízy pečené na pivě postup přípravy receptu:

1

Malé brambory důkladně omyjeme a osušíme. Pak je napichujeme na grilovací jehly, každou bramboru potřeme olejem, opepříme a osolíme.

2

Na pečící plech dáme alobal, na něj rozložíme připravené bramborové špízy a pečeme je doměkka přibližně 20 minut ve vyhřáté troubě. Během pečení špízy obracíme a poléváme pivem.

Poznámka

Brambory pečené na jehle jíme se slupkou a podáváme s tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept