Jednoduchý recept

Omáčka Sabayon

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 52252

Ingredience

60 g Cukr krupice
1 kávová lžička Pomerančová kůra
4 ks Vaječný žloutek slepičí
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 773kJ
5% Sacharidy 17 g
11% Tuky 8 g
1% Sodík 16 mg
9% Bílkoviny 5 g

Omáčka Sabayon postup přípravy receptu:

1

Do misky nad kastrol s vroucí vodou dáme 4 žloutky, cukr a přilijeme bílé víno. Šleháme 5-8 minut do zpěnění a zhoustnutí. Odstavíme z plotny.

2

Nakonec přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru.

3

Omáčku můžeme podávat i studenou, v tom případě je šleháme do vychladnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept