Jednoduchý recept

Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě 5 1
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 52291

Ingredience

2 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
0% Sacharidy 1 g
39% Tuky 30 g
13% Sodík 258 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Syrové maso opláchneme, odstraníme kosti, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Z obou stran mírně osolíme a uložíme do sklenic.

2

Zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Maso můžeme rovněž nakrájet na kousky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept