Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 195 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě
Celkový čas: | 195 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 180 minut |
Autor: | repa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 52291 |
Kategorie: | Džemy, zavařeniny |
Ingredience
2 kávová lžička | Sůl |
1 kg | Vepřové maso libové |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 118,3mg |
Draslík | 0,1mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:
1 | Syrové maso opláchneme, odstraníme kosti, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Z obou stran mírně osolíme a uložíme do sklenic. |
2 | Zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě. |
Poznámka
Maso můžeme rovněž nakrájet na kousky.