Recept

Rumunské párky (minutka)

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 523

Ingredience

1000 g Hovězí maso zadní
1 g Nové koření mleté
600 g Paprikové lusky čerstvé
2 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
100 g Tuk
1 g Tymián sušený
300 ml Vývar z hovězích kostí
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 038kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 15 g
67% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Rumunské párky (minutka) postup přípravy receptu:

1

Prosolené hovězí maso umeleme, přidáme nové koření, pepř, tymián, česnek utřený se solí a za postupného přilévání studeného vývaru vše vymícháme.

2

Ze směsi tvarujeme silnější válečky dlouhé asi 10cm. Za občasného potření tukem je upečeme na roštu.

3

Paprikové lusky omyjeme, očistíme a spaříme. Nakrájíme je na nudličky, mírně osolíme a promícháme se zbylým tukem.

4

Při podávání ke každému párku přidáváme dávku upravené papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept