Jednoduchý recept

Brambory pečené v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 52304

Ingredience

1 kg Brambory
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 528kJ
9% Sacharidy 31 g
33% Tuky 25 g
11% Sodík 219 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory pečené v alobalu postup přípravy receptu:

1

Brambory důkladně omyjeme a osušíme. Střed brambor vydlabeme, do otvoru dáme kousek másla a každou bramboru zabalíme do alobalu.

2

Brambory v alobalu rozložíme na plech do pekáče a pečeme je ve vyhřáté troubě přibližně 25 minut, až jsou měkké.

3

Upečené brambory servírujeme v alobalu a solíme až na talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept