Moravský bramborový salát

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat a pak je nakrájíme na malé kousky. Mrkev a petržel oškrábeme, omyjeme a také nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Brambory důkladně omyjeme a uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka. Mrkev a petržel také uvaříme doměkka.
  • 3
    Měkké vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pak k nim přidáme uvařenou mrkev a petržel, okurky a cibuli, opepříme, osolíme, dochutíme octem a vše důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.