Recept

Grilované klobásy ve vinné marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 52330

Ingredience

700 g Klobása bílá
40 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
12 stroužek Česnek
500 g Žampiony čerstvé
Na marinádu
500 ml Voda pitná
500 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 591 kcal
Kilojoule 2 473kJ
7% Sacharidy 25 g
47% Tuky 35 g
11% Sodík 214 mg
43% Bílkoviny 24 g

Grilované klobásy ve vinné marinádě postup přípravy receptu:

1

Z očištěných žampionů odkrojíme nohy, žampiony rozpůlíme, klobásy po obvodu několikrát propícháme. Víno svaříme s vodou, necháme zchladnout a do směsi vložíme klobásy, česnek a žampiony a necháme asi půl hodiny marinovat. Poté marinádu slijeme, klobásy s česnekem a žampiony necháme okapat, osolíme a opepříme. Klobásy nakrájíme nakoso na špalíky 3 cm široké.

2

Klobásy s žampiony a česnekem napichujeme střídavě na jehly potřené olejem. Klademe na rošt, který jsme potřeli olejem, a za občasného otáčení grilujeme 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept