Jednoduchý recept

Vepřové plátky sterilované v sádle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 52333

Ingredience

5 dl Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso libové
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 875kJ
0% Sacharidy 0 g
90% Tuky 67 g
5% Sodík 93 mg
32% Bílkoviny 18 g

Vepřové plátky sterilované v sádle postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do slenic. Zalijeme převařenou vodou a rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme.

2

Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Poznámka

Skladujeme při teplotě cca 10 °C. Maso můžeme také nakrájet na kostky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept